Agrarische bouw

Al meer dan dertig jaar is BetoLinQ een betrouwbare aannemer in de bouw van agrarische stallen. Ieder jaar worden door ons meerdere stallen (inclusief bovenbouw) gerealiseerd. Als het op ervaring in de agrarische sector aankomt, bent u bij ons dus aan het juiste adres!


Als geen ander begrijpen wij de werkwijze en de behoefte van onze opdrachtgever in de agrarische sector. We zijn op de hoogte van alle (agrarische) ontwikkelingen en denken graag mee bij de nieuwbouw, verbouw of aanbouw van een stal, mestput of loods. 


>> Bekijk onze gerealiseerde projecten

Afzinkkelders

Het realiseren van afzinkkelders behoort bovendien tot onze specialiteiten. Wilt u uw woning of bedrijfsruimte uitbreiden met een kelder, maar heeft u (te) weinig ruimte voor een traditionele kelder? Dan is een afzinkkelder een ideaal alternatief!

 

    lees verder

Civiele bouw

Civiele (beton)bouw is een specialisatie van Betolinq Aannemers. De afgelopen jaren hebben we flink geďnvesteerd in deze specialisatie en dat resulteerde in de realisatie in diverse interessante projecten, zoals de aanleg van bruggen, viaducten, geluidsschermen, tunnels, sluizen, kademuren en vloeren.