Utiliteitsbouw

Met veel succes hebben wij de afgelopen jaren diverse projecten in de utiliteitsbouw gerealiseerd. Van de bouw van betonnen casco’s tot parkeergarages en van kelders tot complete bovenbouwconstructies. Wij helpen u dan ook altijd met een gefundeerd advies. Want iedere opdracht vraagt nou eenmaal om een andere aanpak.


Buiten het betonwerk, begeleiden en realiseren wij de complete bouw voor u. Denk hierbij aan kalkzandstenen muren, prefab onderdelen en diverse staalconstructies.


>> Bekijk onze gerealiseerde projecten

Afzinkkelders

Het realiseren van afzinkkelders behoort bovendien tot onze specialiteiten. Wilt u uw woning of bedrijfsruimte uitbreiden met een kelder, maar heeft u (te) weinig ruimte voor een traditionele kelder? Dan is een afzinkkelder een ideaal alternatief!

 

    lees verder

Civiele bouw

Civiele (beton)bouw is een specialisatie van Betolinq Aannemers. De afgelopen jaren hebben we flink geďnvesteerd in deze specialisatie en dat resulteerde in de realisatie in diverse interessante projecten, zoals de aanleg van bruggen, viaducten, geluidsschermen, tunnels, sluizen, kademuren en vloeren.