Woningbouw

In de woningbouw heeft BetoLinQ aannemers zich vooral gespecialiseerd in de aanleg van kelders en zwembaden. Bij ons krijgt u 10 jaar garantie op een waterdichte kelder.


Een kelder onder het woonhuis is een verstandige investering. Zowel bij nieuwbouw als bij uw bestaande woning. U geniet van meer leefruimte en wooncomfort en de extra verdieping zorgt er bovendien voor dat uw huis meer waard wordt. In slechts enkele weken kunnen wij de meest uiteenlopende kelders voor u realiseren.


Met de aanleg van een zwembad in of om het huis wordt voor veel opdrachtgevers een droom werkelijkheid. U beleeft er niet alleen veel plezier van, het geeft uw woning direct een absolute meerwaarde. 


>> Bekijk onze gerealiseerde projecten

Afzinkkelders

Het realiseren van afzinkkelders behoort bovendien tot onze specialiteiten. Wilt u uw woning of bedrijfsruimte uitbreiden met een kelder, maar heeft u (te) weinig ruimte voor een traditionele kelder? Dan is een afzinkkelder een ideaal alternatief!

 

    lees verder

Civiele bouw

Civiele (beton)bouw is een specialisatie van Betolinq Aannemers. De afgelopen jaren hebben we flink geďnvesteerd in deze specialisatie en dat resulteerde in de realisatie in diverse interessante projecten, zoals de aanleg van bruggen, viaducten, geluidsschermen, tunnels, sluizen, kademuren en vloeren.