Hoofdinhoud

Vakwerk in uitdagende betonprojecten

Met veel betrokkenheid, expertise en oog voor detail staan alle medewerkers van BetoLinQ dagelijks klaar voor diverse opdrachtgevers.Onze specialiteit is in het werk gestorte betonconstructies in de meest specialistische vormen. Bijvoorbeeld extreem hoge wanden, ronde wanden, afzinkkelders, colorcrete (gekleurde beton), zelfverdichtend beton, schoonwerkbeton, brugdekken, viaducten, bedrijfsvloeren, funderingswerk en 3D-gemodelleerde vormen. Wij maken hierbij onderscheid in utiliteitsbouw, industriële bouw, civiele bouw, traditionele kelders, zwembaden en afzinkkelders.

Voor de beginjaren van BetoLinQ Aannemers gaan we terug naar het jaar 1983. Dat jaar wordt de nieuwe onderneming Aannemingsbedrijf Van de Camp - Verstegen opgericht in Nuland. Het bedrijf groeide snel, werd professioneler en de opgedane kennis zorgde ervoor dat de specialisatie veranderde in uitdagende betonprojecten.

 

In 2008 werd Ruud van den Braak mede-eigenaar van het bedrijf. Enkele jaren later in 2013 volgde ook Angelo Langens. In 2018 verhuisde het bedrijf van Nuland naar de Bosschebaan in Heesch en kreeg een nieuwe naam: BetoLinQ Aannemers. Met een duidelijke link naar beton, onze specialiteit, het fundament onder úw bouwplannen. Een naam die niet alleen vertelt wat we doen en wat ons domein is, maar ook prettig klinkt, herkenbaar is en past bij deze tijd. In 2020 kwam Bart van de Camp het team van BetoLinQ versterken en sindsdien vormt hij samen met Ruud van den Braak en Angelo Langens de leiding van het veelzijdige bedrijf.

Flexibel werken, snel schakelen

De kracht en het onderscheid van BetoLinQ Aannemers. We realiseren iedere opdracht. Groot of klein. Dat doen we door onze flexibele werkwijze, de diversiteit in onze werkzaamheden en uiteraard de brede kennis en jarenlange ervaring in betonwerk. We zijn trots op alle projecten waar de ‘betonhandtekening’ van BetoLinQ onder staat!

 

Van onze voormannen tot onze leerlingen: iedereen is even belangrijk binnen de organisatie. Ontwikkeling en innovatie staan bij BetoLinQ hoog in het vaandel. Evenals de veiligheid uiteraard. Daarom bieden wij onze medewerkers doorlopend cursussen en opleidingen aan om het hoogst mogelijke niveau te behalen. Mede dankzij onze ruime werkplaats en de diverse systeembekistingen die wij in eigen beheer hebben, kunnen wij altijd snel schakelen. In de werkplaats worden de sparingen en bekistingen gemaakt voor de bouw, zodat wij snel en efficiënt kunnen bouwen. Daarnaast hebben wij ook een eigen knip-/buigcentrale waar de wapening voor op de bouw wordt voorbereid.

Waarom BetoLinQ?

Jarenlange ervaring

Met bijna 40 jaar ervaring in uitdagende projecten, zijn we échte vakspecialisten op het gebied van betonwerk. In de meest specialistische vormen. Groot en klein.

Brede kennis

Onze kennis van specialistische betonwerken is het fundament onder úw bouwplannen. Zo vinden we creatieve oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken.

Heldere communicatie

Goede en heldere communicatie is de basis van ieder succesvol project. Wij houden dan ook van korte lijnen, eerlijke adviezen en duidelijke afspraken. 

Snel en flexibel

Bij ieder project is het is onze ambitie om snel en flexibel kwaliteit te leveren. Uiteraard met veel betrokkenheid, expertise en met oog voor detail.