Hoofdinhoud

Allround Betontimmerman

 

Potentiële BetoLinQ'ers opgelet! 

Beton zit bij ons in het bloed. Niet letterlijk natuurlijk, anders komen we niet meer vooruit. Want vooruit is wél wat we willen.
We hebben werk zat, maar de hersens en de handen die het werk moeten maken komen we vaak nog te kort. Daarom zoeken we jou!
Als volslagen betontimmerman weet je wat er van jou verwacht wordt, en dat laat je dan ook zien.

Dag in, dag uit.

Behalve met Carnaval, Kerst, Oud & nieuw en 3 à 4 weken met de zomer, dan laten we je met rust (ook wanneer jij daar buiten die periodes om vraagt natuurlijk). 

 

Wij bieden

Minimaal een jaarcontract met uitzicht op een vast contract

  40 uur per week

  Volgens Bouw CAO betaald (>€2880) mét prestatietoeslag

  Deelname aan TSF (Tijdspaarfonds)

 

Auto van de zaak (mogelijkheid tot privé rijden)

 

Elektrisch gereedschap van HILTI

 

Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld voorman

 

Wij vragen

>1 jaar relevante werkervaring

 

Rijbewijs B; Aanhangerrijbewijs is een pré

 

Minimaal VCA Basis

Zoals je ziet vragen wij niet zo veel, maar bieden wij des te meer. Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Vragen staat vrij! Bel, app of mail naar 0622645794 / d.gessel@betolinq.nl. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, laat dan hieronder je gegevens achter, en dan bel ik jou terug. Scheelt weer beltegoed!  

Privacy

Waarom BetoLinQ?

Jarenlange ervaring

Met bijna 40 jaar ervaring in uitdagende projecten, zijn we échte vakspecialisten op het gebied van betonwerk. In de meest specialistische vormen. Groot en klein.

Brede kennis

Onze kennis van specialistische betonwerken is het fundament onder úw bouwplannen. Zo vinden we creatieve oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken.

Heldere communicatie

Goede en heldere communicatie is de basis van ieder succesvol project. Wij houden dan ook van korte lijnen, eerlijke adviezen en duidelijke afspraken. 

Snel en flexibel

Bij ieder project is het is onze ambitie om snel en flexibel kwaliteit te leveren. Uiteraard met veel betrokkenheid, expertise en met oog voor detail.