Hoofdinhoud

Hoofdaanneming

Op zoek naar een professionele hoofdaannemer voor een project in de industriële bouw met voornamelijk nat betonwerk? Een aannemer die zelfvoorzienend is, snel en flexibel werkt, graag meedenkt met een opdrachtgever en meer dan veertig jaar ervaring heeft in uitdagende betonprojecten? Dan bent u bij BetoLinQ Aannemers aan het juiste adres. Wij zijn het fundament onder úw bouwplannen!

Als hoofdaannemer richt BetoLinQ zich uitsluitend op projecten in de industriële bouw, waarvan meer dan 60% van de aanneemsom uit gestort beton bestaat. Nat betonwerk in de meest specialistische vormen is namelijk onze specialiteit. 

 

Door te kiezen voor BetoLinQ Aannemers, kiest u voor een specialist in betonprojecten. Een hoofdaannemer die volledig zelfvoorzienend is op de bouw. Met eigen personeel en materiaal, zoals beton, wapening, bekistingen, paltorens, Layher gevelsteigers en hoogwerkers. En ook de werkvoorbereiding en uitvoering verzorgen wij in eigen beheer. Dat zorgt voor een flexibele werkomgeving, heldere communicatie en veel betrokkenheid.

 

Vragen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Waarom BetoLinQ?

Jarenlange ervaring

Met bijna 40 jaar ervaring in uitdagende projecten, zijn we échte vakspecialisten op het gebied van betonwerk. In de meest specialistische vormen. Groot en klein.

Brede kennis

Onze kennis van specialistische betonwerken is het fundament onder úw bouwplannen. Zo vinden we creatieve oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken.

Heldere communicatie

Goede en heldere communicatie is de basis van ieder succesvol project. Wij houden dan ook van korte lijnen, eerlijke adviezen en duidelijke afspraken. 

Snel en flexibel

Bij ieder project is het is onze ambitie om snel en flexibel kwaliteit te leveren. Uiteraard met veel betrokkenheid, expertise en met oog voor detail.