Hoofdinhoud

Afzinkkelders

De aanleg van een afzinkkelder is populair bij particulieren, maar ook in de zakelijke markt. Een afzinkkelder kan namelijk relatief snel gerealiseerd worden. Het levert veel extra ruimte op en het geeft besparingen in vergelijking met de bouw van een traditionele kelder waar de ruimte beperkt is.

Wat is een afzinkkelder?

Een afzinkkelder is een kelder die door BetoLinQ boven het maaiveld opgebouwd wordt. Als de kelderwanden staan, laten we deze afzinken door grond evenredig binnen de wanden weg te graven. Door het eigen gewicht zakt de kelder in zijn geheel in de grond. Ideaal voor zowel de particuliere als de zakelijke markt voor de realisatie van bijvoorbeeld een garage, extra leefruimte of putten in loodsen waar de ruimte beperkt is.

Waarom een afzinkkelder?

Een afzinkkelder biedt veel voordelen. Zowel voor bedrijven als particulieren:

  • Een afzinkkelder levert veel extra ruimte op.
  • Snelle bouwmethode: een afzinkkelder kan in relatief korte tijd gerealiseerd worden.
  • Een afzinkkelder geeft besparingen, bijvoorbeeld ten opzichte van de grondkerende constructies.

BetoLinQ Aannemers neemt het betonwerk voor de aanleg van een afzinkkelder volledig uit handen. Van de constructieberekening en de -tekening, tot het ingraven en opleveren van de afzinkkelder. 

 

Meer weten?

Neem dan contact op met onze specialisten. We vertellen u graag over de mogelijkheden bij uw huis of bedrijf.

 

 

Waarom BetoLinQ?

Jarenlange ervaring

Met bijna 40 jaar ervaring in uitdagende projecten, zijn we échte vakspecialisten op het gebied van betonwerk. In de meest specialistische vormen. Groot en klein.

Brede kennis

Onze kennis van specialistische betonwerken is het fundament onder úw bouwplannen. Zo vinden we creatieve oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken.

Heldere communicatie

Goede en heldere communicatie is de basis van ieder succesvol project. Wij houden dan ook van korte lijnen, eerlijke adviezen en duidelijke afspraken. 

Snel en flexibel

Bij ieder project is het is onze ambitie om snel en flexibel kwaliteit te leveren. Uiteraard met veel betrokkenheid, expertise en met oog voor detail.