Hoofdinhoud

Voorman Betontimmerman

 

Potentiële BetoLinQ'ers opgelet! 

Als voorman snap jij het spelletje wat wij al jaren spelen. Dat doe jij namelijk ook al jaren. Als je dit bij ons komt doen, zorgen wij voor jouw eigen ploeg. Jij gaat het werk wat wij aannemen, maken met jouw team. Je stuurt de manschappen aan, regelt samen met je collega's op kantoor dat de materialen, het beton en de kraan op tijd is, en ook weer op tijd weg is. Een stukje kwaliteitsbewaking is jou niet vreemd, evenals de verantwoordelijkheid om een project binnen de planning op te leveren. Kortom, niets nieuws onder de zon. Wat wel nieuw is? Bijvoorbeeld: Je bus, je gereedschap, je collega's, enzovoort.. 

 

Wij bieden

Minimaal een jaarcontract met uitzicht op een vast contract

 

40 uur per week

 

Volgens Bouw CAO betaald (>€3100) mét prestatietoeslag

 

Deelname aan TSF (Tijdspaarfonds)

 

Auto van de zaak (mogelijkheid tot privé rijden)

 

Elektrisch gereedschap van HILTI

 

Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld werkvoorbereider / uitvoerder

Wij vragen

>3 jaar relevante werkervaring

 

Rijbewijs B; Aanhangerrijbewijs is een pré

 

Minimaal VCA Basis

Zoals je ziet vragen wij niet zo veel, maar bieden wij des te meer. Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Vragen staat vrij! Bel, app of mail naar 0622645794 / d.gessel@betolinq.nl. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, laat dan hieronder je gegevens achter, en dan bel ik jou terug. Scheelt weer beltegoed!  

Privacy

Waarom BetoLinQ?

Jarenlange ervaring

Met bijna 40 jaar ervaring in uitdagende projecten, zijn we échte vakspecialisten op het gebied van betonwerk. In de meest specialistische vormen. Groot en klein.

Brede kennis

Onze kennis van specialistische betonwerken is het fundament onder úw bouwplannen. Zo vinden we creatieve oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken.

Heldere communicatie

Goede en heldere communicatie is de basis van ieder succesvol project. Wij houden dan ook van korte lijnen, eerlijke adviezen en duidelijke afspraken. 

Snel en flexibel

Bij ieder project is het is onze ambitie om snel en flexibel kwaliteit te leveren. Uiteraard met veel betrokkenheid, expertise en met oog voor detail.