Hoofdinhoud

Industriële bouw

Projecten in de industriële bouw zijn vaak complex. Ze moeten voldoen aan veel kwaliteitseisen en de tijdsdruk is vaak hoog. Dat vraagt om een professionele onderaannnemer met verstand van betonwerken. Een specialist met ervaring die werkt met strakke planningen, denkt in creatieve oplossingen en een hoofdaannemer kan ontzorgen.

BetoLinQ Aannemers is zo'n specialist. Het is altijd onze ambitie om onze opdrachtgever in de industriële bouw compleet te ontzorgen. Uiteraard kunt u rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit!

 

Als onderaannemer voor betonwerken in de industriële bouw werken wij geheel zelfvoorzienend. We zorgen voor totale ontzorging van de hoofdaannemer. Met eigen personeel en eigen materiaal zoals hoogwerkers, Doka bekistingen, paltorens, stempels, Layher gevelsteigers, hoogwerkers, baddingen, betonplex, enzovoorts.

 

De realisatie van betonwanden - in het werk gestort tot en met een hoogte van 13,5 meter - behoort tot één van onze specialiteiten.

 

Een complex project is onze grootste uitdaging. Meer sparingen in het beton of hoger en dikker betonwerk? Geen probleem, dat past ons prima!

 

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

 

 Waarom BetoLinQ?

Jarenlange ervaring

Met bijna 40 jaar ervaring in uitdagende projecten, zijn we échte vakspecialisten op het gebied van betonwerk. In de meest specialistische vormen. Groot en klein.

Brede kennis

Onze kennis van specialistische betonwerken is het fundament onder úw bouwplannen. Zo vinden we creatieve oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken.

Heldere communicatie

Goede en heldere communicatie is de basis van ieder succesvol project. Wij houden dan ook van korte lijnen, eerlijke adviezen en duidelijke afspraken. 

Snel en flexibel

Bij ieder project is het is onze ambitie om snel en flexibel kwaliteit te leveren. Uiteraard met veel betrokkenheid, expertise en met oog voor detail.