Hoofdinhoud

Leerling Betontimmerman 

Potentiële BetoLinQ'ers opgelet! 

Beton zit bij ons in het bloed. Niet letterlijk natuurlijk, anders komen we niet meer vooruit. Want vooruit is wél wat we willen. 

Samen met onze voormannen, betontimmermannen én leerlingen. Want jij als leerling maakt natuurlijk gewoon onderdeel uit van de ploeg. 

 

Ben jij handig, vind je het leuk om buiten bezig te zijn, en hou jij wel van een bouwgrapje op zijn tijd? Dan zou jij wel eens onze nieuwe collega kunnen worden!

 

Wij bieden

Minimaal een jaarcontract met uitzicht op een vast contract

 

  40 uur per week
       

  Werken & leren = uiteindelijk een diploma

 

  Volgens Bouw CAO betaald

 

  Deelname aan TSF (Tijdspaarfonds)

 

  Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld voorman

Wij vragen

Inzet & bereidheid om te leren

 

Dat je met plezier naar je werk komt! 

 

Zoals je ziet vragen wij niet zo veel, maar bieden wij des te meer. Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Vragen staat vrij! Bel, app of mail naar 0622645794 / d.gessel@betolinq.nl. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, laat dan hieronder je gegevens achter, en dan bel ik jou terug. Scheelt weer beltegoed!  

Privacy

Waarom BetoLinQ?

Jarenlange ervaring

Met bijna 40 jaar ervaring in uitdagende projecten, zijn we échte vakspecialisten op het gebied van betonwerk. In de meest specialistische vormen. Groot en klein.

Brede kennis

Onze kennis van specialistische betonwerken is het fundament onder úw bouwplannen. Zo vinden we creatieve oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken.

Heldere communicatie

Goede en heldere communicatie is de basis van ieder succesvol project. Wij houden dan ook van korte lijnen, eerlijke adviezen en duidelijke afspraken. 

Snel en flexibel

Bij ieder project is het is onze ambitie om snel en flexibel kwaliteit te leveren. Uiteraard met veel betrokkenheid, expertise en met oog voor detail.