Hoofdinhoud

Kelders en zwembaden

Een kelder of zwembad bij je woonhuis of villa. Het biedt niet alleen extra ruimte of woonplezier, het vergroot ook de waarde van je woning. Dat maakt de aanleg van een kelder of een privézwembad extra interessant. Naast deze particuliere projecten realiseren wij ook het betonwerk voor grote openbare zwembaden.

Een kelder onder het woonhuis is een verstandige investering. Zowel bij nieuwbouw als bij een bestaande woning. U geniet van meer leefruimte en wooncomfort en de extra verdieping zorgt er bovendien voor dat uw huis meer waard wordt. Ook de relatief korte bouwperiode is interessant. In slechts enkele weken kunnen wij de meest uiteenlopende kelders realiseren. En ook niet onbelangrijk: bij BetoLinQ Aannemers krijgt u 10 jaar garantie op een waterdichte kelder!

 

Met de aanleg van een zwembad in of om het huis wordt voor veel opdrachtgevers een droom werkelijkheid. U beleeft er in de zomermaanden veel plezier van. Jarenlang! En het geeft uw woning direct een absolute meerwaarde. 

Kelders en zwembaden zijn er in diverse soorten, maten en varianten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op uw locatie? Neem dan contact met ons op.

Waarom BetoLinQ?

Jarenlange ervaring

Met bijna 40 jaar ervaring in uitdagende projecten, zijn we échte vakspecialisten op het gebied van betonwerk. In de meest specialistische vormen. Groot en klein.

Brede kennis

Onze kennis van specialistische betonwerken is het fundament onder úw bouwplannen. Zo vinden we creatieve oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken.

Heldere communicatie

Goede en heldere communicatie is de basis van ieder succesvol project. Wij houden dan ook van korte lijnen, eerlijke adviezen en duidelijke afspraken. 

Snel en flexibel

Bij ieder project is het is onze ambitie om snel en flexibel kwaliteit te leveren. Uiteraard met veel betrokkenheid, expertise en met oog voor detail.