Hoofdinhoud

Utiliteitsbouw

Iedere opdracht is uniek en vraagt om een andere aanpak. Dat geldt zeker voor de utiliteitsbouw. Van de bouw van betonnen casco's tot parkeergarages en van kelders tot complete bovenbouwconstructies.

Bij projecten in de utiliteitsbouw helpen wij u graag met een gefundeerd advies. Bijvoorbeeld bij de aanleg van betonnen casco's, wanden en kelders.

 

Maar we gaan ook graag een stapje verder. Bij de realisatie van een complete parkeerkelder of de ruwbouw van appartementen bijvoorbeeld. Als de betonwanden van deze projecten in het werk gestort worden, kunnen wij de complete ruwbouw casco omhoog brengen. We verzorgen dan ook de benodigde staalconstructie en de aanleg van prefab balkons, galerijplaten en trappen. 

 

Projecten

Waarom BetoLinQ?

Jarenlange ervaring

Met bijna 40 jaar ervaring in uitdagende projecten, zijn we échte vakspecialisten op het gebied van betonwerk. In de meest specialistische vormen. Groot en klein.

Brede kennis

Onze kennis van specialistische betonwerken is het fundament onder úw bouwplannen. Zo vinden we creatieve oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken.

Heldere communicatie

Goede en heldere communicatie is de basis van ieder succesvol project. Wij houden dan ook van korte lijnen, eerlijke adviezen en duidelijke afspraken. 

Snel en flexibel

Bij ieder project is het is onze ambitie om snel en flexibel kwaliteit te leveren. Uiteraard met veel betrokkenheid, expertise en met oog voor detail.