Hoofdinhoud

Uitvoerder

 

Potentiële BetoLinQ'ers opgelet! 

Aankomend uitvoerder betonwerk gezocht! Heb jij minimaal MBO werk en denkniveau, ben je starter op de arbeidsmarkt of heb je reeds enige jaren ervaring in de ruwbouw, ben je daarnaast vaardig met de computer en kun jij (wapenings)tekeningen lezen? Dan zoeken wij jou!
Ter versterking van ons team zoeken wij een nieuwe collega die binnen ons dynamische bedrijf wil doorgroeien naar een uitvoerdersfunctie. Ben je communicatief sterk en beheers je toevallig ook nog de Engelse taal (en wellicht ook nog Duits/Pools)? Steek jij zelf met gemak de handen uit de mouwen om te zorgen dat de storttijd behaald gaat worden, reageer dan snel want dan staat in Heesch de koffie voor je klaar!
Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden binnen een omgeving waar hard werken goed wordt beloond en waar doorgroei volop wordt gestimuleerd. Het echte fundament voor een mooie toekomst!

 

Wij bieden

Minimaal een jaarcontract met uitzicht op een vast contract

 

40 uur per week

 

Volgens Bouw CAO betaald (>€3100) mét prestatietoeslag

 

Deelname aan TSF (Tijdspaarfonds)

 

Auto van de zaak (mogelijkheid tot privé rijden)

 

Elektrisch gereedschap van HILTI

 

Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld werkvoorbereider / uitvoerder

Wij vragen

>3 jaar relevante werkervaring

 

Rijbewijs B; Aanhangerrijbewijs is een pré

 

VCA VOL

Zoals je ziet vragen wij niet zo veel, maar bieden wij des te meer. Heb je vragen en/of opmerkingen over deze vacature? Vragen staat vrij! Bel, app of mail naar 0622645794 / d.gessel@betolinq.nl. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, laat dan hieronder je gegevens achter, en dan bel ik jou terug. Scheelt weer beltegoed!  

Privacy

Waarom BetoLinQ?

Jarenlange ervaring

Met bijna 40 jaar ervaring in uitdagende projecten, zijn we échte vakspecialisten op het gebied van betonwerk. In de meest specialistische vormen. Groot en klein.

Brede kennis

Onze kennis van specialistische betonwerken is het fundament onder úw bouwplannen. Zo vinden we creatieve oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken.

Heldere communicatie

Goede en heldere communicatie is de basis van ieder succesvol project. Wij houden dan ook van korte lijnen, eerlijke adviezen en duidelijke afspraken. 

Snel en flexibel

Bij ieder project is het is onze ambitie om snel en flexibel kwaliteit te leveren. Uiteraard met veel betrokkenheid, expertise en met oog voor detail.